Friday, 28 December 2012

Rozita KIV dulu cerita Pizza Hut ; Kejelitaan hak milik setiap wanita

 Bila   ramai yang dah  bising I memakai nama  Fasha Misha Paris , I  cecepat  tukar nama  kepada Rozita Che two  pulak .Seramnya   I dibaling dengan  telur busuk oleh   kelab sayangi  Fasha. Seriously  I spesis retis  yang  tak de masa nak sayangi retis.

Petang semalam I bersama  dengan sorang kawan opis  jalan-jalan kat Daiso. I rambang mata tengok semuanya comel dan cute  dan dijual dengan harga RM5  setiap satu barang.Rasa macam na beli dengan  kedai-kedai  sekali. Macam korang tak kenal dengan I ni, apa saje barang penjagaan wajah dan tubuh badan memang  sering membuat  I extra  teruja. Uolls tahukan I jelita *mata pandang atas tangan pegang dada*

Kebetulan plak masa kat Daiso  I terserempak dengan masker . I rembat sekali dua masker, harga setiap satu masker  satu pound sterling  I kirakan untuk korang dalam Ringgit Malaysia, uolls  ambil calculator  uolls tekan 1 tekan times and then uolls tekan  4.93 yeah yeah dapat jawapannya  RM4.93 lebih kurang RM5 alah kat Daiso  dah tentu  tentu  semua barang RM5 setiap satu  ha ha ha ha ha.

Rahsia kejelitaan  Rozita Che two seminggu tiga kali  I tepek masker .
Mask Hitam

Pure Moisture Mask Sheet






Sekian saje buat masa ni..................I tak boleh lepak kat sini lelama I ada shooting iklan produk baru naik apa ke nape losyen tu alah "losyen Fasha inchi kurang".




Dari Rozita Che Two,  wanita  yang sentiasa menjaga keterampilan diri......................









Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Selamat datang