Wednesday, 26 December 2012

Apa kata peminat tegar pizza Hut ; sila cover kawasan kami, sila cover kawasan kami ; sambil bawak sepanduk


Kejadian pelik tapi   benar, ia  berlaku pada petang 25 December 2012  tapi lokasi perumahan  terpaksa dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu*bajet akulah beyond knowles* Tetiba jauh hati dengan Pizza Hut , mungkin lepas ni I kena  sayang  Domino Pizza ketat-ketat



  
Suri Rumah
Kondo  Sri Sireh dan pinang tua


Semenjak boleh menempah  Pizza Hut melalui telefon ni ,  sangat membantu  makcik yang tengah sakit lutut dan siku  ni dalam pada masa yang sama   cucu plak tengah kelaparan , masa ni lah makcik  main tekan-tekan nombor  pizza hut.  bak kata pizza straight to your door dalam masa 30 minit , pizza yang makcik order pun sampai. panas dan sedap gitu *tetiba makcik jadi hip hop* Makcik puas hati sangatlah dengan servis penghantaran  pizza hut.I love  Pizza Hut ketat-ketat.


***************************************


Fasha Misha Paris
Model sambilan cum pramugari
Banglo Semi D *bajet banglo semi D je*
Taman Sri Sireh dan pinang muda(bersebelahan dengan kondo Sri  Sireh dan pinang tua)


I bengang sangat dengan Pizza Hut ni, You tahu tak? petang semalam lepas  balik dari sesi fotografi dengan sebuah majalah ,  I penat plus lapar,, anak I pun ngadu lapar .I terus teringat pizza hut pada mulanya I  order online tapi kena reject kemudian I terus call  no pizza hut kasihan I kena reject lagi dorang  suruh I call pulak pizza hut berdekatan kawasan rumah I .I pun call tapi kena reject , dorang kata pihak pengurusan  tak cover kawasan rumah I ni. (dalam hati I bapak kau (your father))Seriously I tak puas hati, I am very very sad to hear pizza hut tak cover kawasan rumah I tapi boleh plak  cover kawasan  kondo bersebelahan yang tak sampai 2 km dari kawasan rumah I ni. Macamlah nak pergi kawasan rumah I ni dorang kena daki bukit, gunung ganang atau menyeberang sungai. menciknya .Kasihannya  dengan anak  I, excited tunjuk gambar pizza kat website pizza hut.The moral of the story pihak pengurusan pizza hut sila cover kawasan yang bersebelahan dengan kawasan yang anda cover.hurmmmm.



Set idaman kalbu anak fasha ; gambar yang membuktikan anak fasha suka  sangat makan pizza hut







Sekian, terima kasih



Saya Fasha Arisha melaporkan untuk majalah pizza








Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .







































Selamat datang