Monday, 30 December 2013

Pak Hailam Kopitiam ; bukan macam tapi memang tersedap & terbest

Alkisahnya sebelum akak membawa kami  balik ke rumahnya, dia ajak pergi AEON big Bukit Rimau  temankan  cari  baju kerja abang (gula -gula hacks) kemudian temankan dia makan kat Pak Hailam Kopitiam . Cerita pasal abang ,tetiba rasa rindu kat dia. Almaklumlah  sejak  abang jadi budak  Mr.rich  ni dah jarang dapat lepak sama-sama dah ...jangan kata lepak nak jumpa pun susah. Tapi tak pelah abang , jangan khuatir InsyaAllah lagi dua minggu kita jumpa ye

ceh ceh poyo
Signature toast ; Peanut butter & kaya toast & Kopi O
3 layer tea  dan ais kosong
Makcik makan beef noodle soup
Akak makan Cantonese fried kuey teow
Adik makan nasi pui pui sedap(sorrylah lupa nama menunya)

Gendang gendut tali kecapi kenyang perut  adik buat muka blur, akak senang hati
















Tarikh : 27 December 2013,Jumaat
Lokasi : Pak Hailam Kopitiam ,AEON Big  Carrefour Bukit Rimau




Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Selamat datang