Monday, 11 November 2013

Menu sarapan pagi yang mudah disediakan

Balik dari Cameron Highland, seminggu adik sakit teruk . sampaikan nak makan pun tak lalu. Macam-macam  mak fikir masa tu . Siasat punya siasat akhir mak tahu sesuatu tentang adik. Rasanya tak perlulah mak  bagitahu pasal adik  kat sini  . Alhamdulillah, syukur kepada Illahi sekarang ni kesihatan adik semakin okey, adik pun dak ke sekolah macam biasa.Lagi satu mak  terkejut plus gembira yang amat sangat dengan keputusan exam adik .Mana mak tak terkejut bila mak suruh baca buku, adik buak dek cum tak dengar cum buat bodon jeeee, . Mak tak pernah marah pun adik tak baca buku sebab mak tahu adik  lebih suka main play station dari baca buku. : )
Berbalik pada tajuk entry,mulai sekarang adik kena control makan nasi. Sementelaah akak dengan abang tengah diet gilerrrrr vavi punya diet,diet tanpa nasi katanya bangga, adik pun bolehlah diet sekali. Senanglah kerja mak lepas ni : ) *cakap sambil tiup kuku*

Menu sarapan pagi adik sekarng ni



1)Dua sudu besar baked beans jenama ayam brand-panaskan sekejap baked beans dalam chefal.
2)Bakar sekejap roti gandum gardenia dalam chefal
3)Telur mata kerbau yang kuningnya separuh masak
4)semug kecil milo  kosong panas
Adik sedang asyik menghirup milo panas.


















Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Selamat datang