Tuesday, 24 March 2015

Celebrate besday girl dekat khuntai

Salam Selasa,


Bercinta nak pergi kerja hari ni . Entahlah, dua tiga hari ni  badan cik  senah  terasa sakit -sakit  Sakitnya tuhh  macam baru lepas kena belasah dengan beluti. Walaupun sakit cik senah tetap maintain senyum giteww. Takpe, Allah baru  cuit sikit je. Terima kasih ya Allah dengan rahmat dan pertolonganmu,aku  mampu  ke dapur dan mengupdate blog, syukur Alhamdulillah. Terima kasih buat saudara mara, sahabat handai , rakan  facebook & Instagram yang sudi  wish besday cik senah *tangan di bahu mata ke atas* tudiaa aihhh,,femes cik senah. Pada 15 March 2015  minggu lepas, besday girl diraikan(comel tak besday girl  berbaju frozen?) hehehe  Terima kasih anak-anakku, sudi belanja mak makan dan luangkan masa melayan citer sengal mak.  Memang sedap sangat makanan kat sini, makan hari -hari pun tak pe, katanya si yuyi

Adik oh adik  bila pakai baju kaler oren  amat terserlah kegelapannya......
Gula-gula hacks, nampak badan je
adik lagi....
Khuntai ; Lokasinya  terletak berhampiran Sg.Langat
Cer teka saper  budak  baju oren tu ??
lala masak kam heong
White tomyam , first time  rasa terus jatuh cinta.
stir fried kailan salted fish
Susah nak jumpa kelapa muda isi lembut sekarang ni.Huk huk huk
Ais kosong laku masa tengah cuaca panas macam sekarang ni
Khuntai fried chicken wing kesukaan adik
kerang bbq
stir fried crab salted egg, sedap hingga menjilat jari
Siakap steamed lemon fish, sentiasa menjadi pujaan hati cik senah & family




Khuntai 
Kampung Ayer Hitam
41200 Klang
Selangor Darul Ehsan
Open daily :  11am to 12am
H/P : 012-5153081
Tel : 03-30813308





















Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Selamat datang