Tuesday, 1 May 2018

Jom makan nasi lemak saiko kat Santan Bangi



Selamat Hari pekerja kepada rakyat Malaysia. Apa khabar kengkawan blogger semua. Harap semuanya sihat2 belaka. Sejujurnya mamy rindu nak update blog cuma masa takde, kesihatan mamy  plak tak mengizinkan mamy nak  duk berlama2 mengadap hp . Setakat nak update ig okeylah kan sebab ig tak payah nak taip panjang2. Okeylah demi melepaskan rindu pada blog mamy nak update bideo kat santan bangi ngan gambar suasana happening kat sana. Kalau sesaper yg nak JJCM boleh singgah Santan Bangi, mcm2 ada.


👨‍🍳In-House Special👩‍🍳 : Nasi Lemak Saiko . 🔆Station Gorengan🔆 : Crispy Baby Crab, Baby Lobster, Sotong Goreng Tepung, Koreabln Chicken Wings, Cendawan Goreng Tepung, Drumstick wirh Chips & Udang Goreng Tepung . 🔆Station Dessert🔆 : Cendol Bakar Auntie Sue, Milo Ais Kepal, Fudgy Brownies Ice Cream, Float (A&W, Coke, Strawberry), Waffle Ice Cream (Salted Caramel, Chocolate, Strawberry) & Ice Cream Sundae . 🔆Dapur Panas🆕️🔆 : Indomie Claypot Special (Baby Lobster, Crispy Chicken, Korean Chicken, Grill Chicken, Crispy Baby Crab, Sotong Goreng, Crabstick & Sausage, Basic & Udang Goreng tepung), Nasi Ayam (Crispy Chicken & Grill Chicken) . 🔆Satay🔆 : Satay Ayam, Daging & Kambing. Satay Cheese Special Ayam/Daging/Kambing. Nasi Impit . 🔆Western🔆 : Chicken Chop, Crispy Chicken Chop, Mixed Grill, Beef Steak, Lamb Chop, Monster Burger, Burger Leleh & French Fries . 🔆SeleraDarulNaim🔆 : Char Koay Teow Special, Udang & Kerang. Pelbagai pilihan Colek Special
.
.
‼️Buka 4pm - 12:30am‼️
.
.
#santanbangi
#santanrestaurantbangi
#jombalun
#ngunyahbangi
#ngunyahselangor
#bangicommunity
#NasiLemakSaiko 
#nasilemak 
#famousnasilemak
#santan
#nasilemaksedap 
#nasilemakayam 
#nasilemakkopio
#jjcmtv3
#jjcmmalaysia




















Selamat datang