Thursday, 25 July 2013

Bila dapat bubur lambuk dalam beg LV dan Burberry, Datin Sally jadi tak kisah tak dapat makan satay tahun ni....

Alangkah gembiranya Datin Sally hari ni. Pucuk dicita ulam mendatang. Datin Sally redho, tak dapat makan sate macam tahun lepas  asalkan  datin sally dapat bubur lambuk dalam beg LV tahun ni.ko mampu?? Seumur hidup  ni first time datin sally duk beratur ambik bubur lambuk. Tapi tak delah beratur panjang macam nak beli tudung fareeda masa sales. Apa-apa pun sales atau tak sales mak belum mampu lagi beli tudung fareeda walaupun mak dah jadi Datin Sally.Haishhhh tetiba je aroma bubur lambuk  menusuk ke hidung Datin Sally......laparrrrr tapi arwah mak kata bulan puasa tak boleh mention laparrrr............

Anak datuk Rahim tersenyum puas bila mendapat semua serba dua
 Tengok tu............. aku sering tersasar bila dalam keadaan gembira sokmo.Apa kena mengena bubur lambuk dengan bisness biskut raya anak datuk Rahim ni : )
Datin Rakeb dan Datin Ika Nabila ,masing-masing tersenyum  gembira bergaya dengan bubur lambuk dalam beg  branded : )

 





Tarikh : 25 July 2013, Khamis
Lokasi : Kampeni besar
Peristiwa : hari penyerahan beg lv bersama bubur lambuk,kurma 4 biji, samosa seketul, setin hundred plus if I not mistaken



Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang