Thursday, 22 January 2015

Koh Samui ; koh samui Gamuda Walk , barulah enjoyyyyyy

Salam Khamis

Sejak tiga ,empat hari lepas, macam -macam kisah yang cik senah dengar pasal Qu puteh. Kelakar pulak cik senah dengan sorang  chef  yang  duk kecoh kecoh pasal iklan  Qu puteh masa AJL hari tu . Lek la chef. Cer cool sikit. To be frank , ada saper  kisah ke kau nak  tutup tv masa AJL bila iklan   Qu puteh banyak kali interframe  ???.  Seriously Konpius gilerr bila chef  yang  dah  fofular seantero dunia  duk kecoh kicik punya hal . Digusting. Alahai chef,  TV3 bukan stesyen tv berbayar jadi bertabahlah bila disogok dengan  iklan Qu puteh berulang kali, sila buat  tanda "PEACE" layang peace  ke  pipi kiri dan kanan sebut betul-betul  Qu puteh, barulah putehhhh.Hidup Dr. Vida. Saper suka Dr Vida jangan malu jangan segan sila  follow instagram  Qu puteh barulah putehhh.

Cakap pasal Qu puteh , teringat  Zamani legend  yang baru-baru  ni ditangkap positif dadah. Alahai  Zamani legendkan aku,  kenapalah   hisap dadah kan elok minum Pamoga Qu Puteh. ,Don't play play cik senah peminat tegar  Zamani turut terkena tempias kesedihan bila zamani dipaksa menyanyi lagu gerimis mengundang  versi acapella dengan tangan bergari  dalam lokap .Cik senah syak cikgu  tu  tak kenal  Zamani  tak pun cikgu  peminat kpop tegar. Ini tidak adil  cikgu dengar zamani nyanyi free free je, payung-payunglah sikit. Tak elok buat dia  macam tu  esok, lusa, tulat,tongeng  orang buat  keluarga cikgu  macam tu, cikgu tak sedih ke??. Cikgu  sila ambik tindakan kepada pembuli. Sekian dari peminat tegar Qu Puteh dan Zamani

Kita  tinggalkan cite pasal Qu Puteh & Zamani legend, cik senah nak up  cerita  pasal minggu lepas. Sabtu lepas yuyi bawak cik senah & adik  pergi shopping mall Gamuda Walk yang baru dibuka  di Kota Kemuning


 
Cik senah  first time pergi  Gamuda  Walk ni.Yuyi & gula-gula hacks dah selalu .  Gamuda Walk dengan   rumah yuyi  lebih kurang 5 minit jalan kaki.


Alang -alang menjelajah  Gamuda Walk, teruslah makan kat sini.
Appetizers : keropok cicah sos thai, cik senah agak.
lagend ni , saper tak kenal tue tak tahulah
kari daging cara thailand lah kot. Tekak cik senah cakap sedap
 
Tomyam, tekak cik senah cakap kureng

 lagi gambar tomyam
Kailan ikan masin , tekak cik senah cakap sedap
ikan siakap sweet sour, tak sempat kaji, terus bawak balik


Koh Samui
Gamuda Walk,12
Persiaran Anggerik Vanilla
Kota Kemuning, Shah Alam





Sekian saje dari cik senah ,jumpa lagi dilain waktu.














Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang