Tuesday, 7 October 2014

Fridge Magnet Murah Klang ,cepat jangan lepaskan peluang


Salam Aidiladha....


Apa khabar kengkawan semua? Kengkawan ke mana cuti Hari Raya Aidiladha  baru baru ni? Aku tak ke mana-mana cuma pergi  Tesco  beli barang dapur  je kemudian singgah makan kat Secret recipe . Selepas makan kitaorang  balik terus ke rumah. Okey lah cerita  pasal Hari Raya Aidil Adha kita cerita kemudian.Kita  cerita pasal FM (Fridge Magnet) dulu  ye. Saper suka Fridge magnet angkat tangan. Rasanya bila sebut je tentang  fridge magnet semua orang pasti "familiar".Semua orang pasti  "suka" dan  mesti ada  diantara  korang yang mempunyai hobi mengumpul fridge magnet. Jangan tak tahu pulak fridge magnet juga boleh dijadikan  cenderahati atau doorgift untuk majlis seperti pekahwinan , pertunangan, Aqiqah , hari lahir , perpisahan dan sebagainya. Dah lah cerita banyak pun tak guna, bagi anda yang berminat untuk mendapatkan  fridge magnet   dengan harga berpatutan dengan kualiti yang ditawarkan bolehlah kunjungi : -
FB : Fridge Magnet Murah Klang atau Email : info.fmmk@gmail.com
untuk sebarang pertanyaan tentang harga Fridge magnet boleh
Whatsapp/SMS   Fridge Magnet Murah Klang  di   017 3725715.
Minimum order  : 10pcs. Biasanya siap dalam masa 2 minggu
Kalau nak order bagitahu awal lagi bagus sebab kadang kadang banyak  order jadi tuan punya Fridge Magnet Murah Klang  terpaksa tolak. Kalau untuk majlis perkahwinan pulak ada yang  4 bulan sebelum majlis dah book.Tuan punya Fridge Magnet Murah Klang prefer whatsapp lagi cepat dia nak reply

Sekarang ni  Fridge Magnet  Murah Klang tengah buat promosi  free postage untuk 50 pelanggan pertama, grab cepat !!!!! jangan lepas peluang .


Di bawah ni adalah diantara koleksi   Fridge Magnet  Murah Klang  yang telah ditempah oleh pelanggan
















Pesanan  khidmat masyarakat FM  ini dibawa oleh  iniblogcikinadodocheng.blogspot.com








Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang