Monday, 8 June 2015

Cik ina do do cheng sumber inspirasi atau idola , mana satu ni??


Salam Ahad


Jumaat kelmarin cik ina masuk ofis lambat. Sampai ofis dalam pukul 8.50. Baru nak duduk, sorang rakan ofis datang tanya cik ina dah makan ke belum. Cik ina cakap dah makan . Rakan ofis cakap,dia baru ingat nak belanja cik ina makan. Cik ina konpius. Cik ina tanya kat dia , nak belanja sarapan ke lunch.Dia cakap nak belanja lunch. Cik ina tanya kenapa pulak nak belanja cik ina lunch  Dia cakap sebab cik ina sumber inspirasinya. OMG.Biar betik makcik sumber insprasinya . Hurmmm, cik ina cakap kat dia  , cik ina dah bawak bekal. Kalau betul nak belanja next time. Syukur Alhamdulillah , melimpah ruah rezeki hari jumaat, sorang lagi rakan ofis bagitahu nak belanja cik ina lunch. Katanya cik ina dia punya  idola ,wow wow, wow sumber inspirasi lah ,idola lah apa ni....Kalau rakan ofis yang pertama tadi nak belanja cik ina tolak macam tu je,tapi tidak pada rakan ofis yng kedua, cik ina terus on.


Hidangan pembuka


Cik ina makan fish Set Lunch


Cik noor kita makan steak set lunch


Hidangan penutup






D'Tavern Pub & Restaurant
9,11 & 15, Ground Floor
Bangunan Suzin
Jalan Depoh
Port Klang
Tel no : +603-31688580











Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang