Thursday, 24 December 2015

The Okid nail beauty salon, masa untuk pedicure menicure

Salam Maulidur Rasul 1436H/2015 , Selawat dan salam ke atas Rasul junjungan besar  kita Nabi Muhamad SAW......


Reward diri sendiri(love yourself first,ok) ; tak kiralah isteri  bekerja & isteri suri rumah. Nak tunggu suami bagi reward tak tahu bila ? Dapat   suami yang lem***   atau kede memang sampai kucing bertanduklah tunggu reward. Silap haribulan reward yang ditunggu madu yang tiba. Semak *tangan di dada mata ke atas*

Nak reward diri beli handbag prada original memang tak mampulah kan. Cik ina reward diri dengan berspa, anggota badan kita ni kan bekerja 24jam haruslah dibelai. Sekarang ni anak-anak dah besar ,selalu jugak dorang bagi reward kat cik ina terutama cik yuyi, rajinlah dia payung cik ina SPA & buat rawatan kuku dan tangan kat the orkid nail. Sejak kali pertama buat rawatan kuku tangan kat sini terus jatuh cinta. The orkid nail tebaik , jarang jumpa pedicure sekali dengan treatment yang macam ni. Insyaallah ,kalau ada rezeki nak ke sini sebulan sekali buat menicure & pedicure .


 Anak -anak mak

Very the  mak datin .Cik ina disebelah, saper tak nampak dot dot dot



Setiap kali cik ina & cik yuyi reward diri sendiri kat sini, adik tak dilupa. Kitaorang reward adik dengan pakej  gunting rambut dan cuci sekali. Adik duduk diam-diam kat situ ya, mak & akak nak sental kuku kaki tangan.




The orkid  nail & beauty salon
65 , Jalan snuker 13/28, Tadisma business Park
Section 13, 46100
Shah Alam
Selangor
+603-55118368 /+60122680036














Dalam gembira ada  duka, penyu menangis siapalah tahu.....
Sekian terima kasih. Jumpa lagi Insyaallah























Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang