Tuesday, 17 March 2015

Stall cendol & rojak dekat roundabout Taman Chi Liung Klang


Salam Isnin,

Cik senah perlukan ketenangan sekarang ni.  Panas hati cik senah ni masih  belum reda . Masih tèrngiang-ngiang lagi ditelinga cik senah  ayat berbaur  sindiran yang keluar dari mulut seseorang  yang 24/7 tak puas hati dengan orang sekeliling terutama dengan saudara maranya sendiri. Cik senah tàk ambik port pun kalau dia nak tak puas hati dengan sesiapa je pun. Yang cik senah benggangkan, dia meroyan dengan salah seorang saudaranya,  cik senah  pulak jadi punching bag untuk dia  lepas geram. Jujur cakaplah ya, ko gila ke apa nak meroyan dengan status facebook saudara sendiri yang jelas status saudara ko tu  tak mention pun dia rampas laki ko ke,pakwe ko ke. Sakitnya tuh disini ke bila saudara ko tu show off  harta karunnya yang terkumpul. Kalau rasa status facebook saudara ko  tu amat menjijikkan , tak payahlah ko  nak skodeng facebook dia ye dak. Apalah ko ni bengap sangat. Haishhh,malas cik senah nak layan budak tak cukup umur aka bengap ni. Layan cendol sambil makan rojak dekat roundabout Taman chi Liung Kelang ,lagi baikkk.Saper pernah layan cendol & rojak dekàt sini? Angkat tangan.





Adik makan cendol biasa

Adik kureng sikit dengan cendol 


cuba bagi dia air sirap, senyum sampai ke telinga
Budak tak sihat makan  cendol + pulut. Sabau jelah, tak padan yang selsema.

cik senah pun makan cendol pulut

Rugilah, kalau datang stall ni tak beli rojak















Okeylah cik senah dah mengantuk ni. Cik senah masuk tidur dulu ya. InsyaAllah kalau  ada masa lapang nanti cik senah update lagi.












Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang