Friday, 7 November 2014

Sim Hulk Digimon

 
Salam Jumaat.....

Pagi tadi  masuk opis, bukak email hehehe,,,ada email dari tauke sim. Baca email sambil sapu losyen baby johnson ditangan kemudian sambung mengemop lantai .Kadang-kadang nak tergelak bila baca email macam ni. Tak tahu nak cakap apa .Teringat kata-kata  arwah ayah  "Tak tahu berkira jadi kera, tak tahu berhitung jadi lotong .hurmmmm







 
Assalam .selamat sejahtera pengguna internet Tegar semua

Adakah Anda '
STRES' Sebab 'INTERET SLOW' Giler sebab dah habis kuota? ,
DAH bayar 
MAHAL tapi 
DapatK KUOTA ciput jer..
Nak tgk YOUTUBE x BOLEH!
NAK tgk Drama Korea pon x LEPAS!
Zaman Internet sekarang ni Kuota 1-2GB Mane CUKUP.. Btol x?

INI BUKAN SIM ABAM BIRU YE

Sim baru lancar!
SIM DIGIMON
Internet Serendah rm8 seminggu
Tak Perlu Booster
Info lanjut klik sini >> http://digimon.rozaid.com

Atau SMS Terus
DIGIMON ke 0136551566
06 - November - 2014


















































Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang