Thursday, 21 November 2013

karok besday party simple tapi bermakna

Syukur Alhamdulillah segalanya telah berjalan lancar seperti yang dirancang. Ekceli tak de proper planning  pun, well you know me celebrate besday & besday party   memang takde dalam diary  tapi bila  yuyi beria-ia nak celebrate besday gula-gula hacks,aku on je . Bukan apa, aku tak pernah celebrate besday  anak -anak yang lain, suami ,arwah mak ,arwah ayah , arwah adik , arwah abang tak kan tetiba je aku nak celebrate besday gula-gula hacks, memang  ini tidak adil, tidak adil bagi yang lain ~nyanyi seperti Yuna~ seriusnya kak tonnnn.Pada mulanya yuyi  nak  bawak  besday boy   makan kat luar celebrate besday boy  tapi tiba-tiba last minute dia  tukar rancangan celebrate kat karaoke. Somi  awal-awal lagi dah cakap yang dia tak  dapat nak  join , malam tu dia kerja. Somi aku memang  sengaja nak menganaktirikan besday party kami ,berempat je takpe kot : )
Yeah 19 Nov 2013   genaplah umur gula-gula hacks 21 tahun. Mak doakan anak mak  panjang umur, murah rezeki dan berjaya didunia dan akhirat.Tak sangka , pejam celik pejam celik dah besau panjang anak bujang kak ton. encem tak anak bujang kak ton?????
Cepat ucapkan terima kasih pada akak yuyi sebab belikan hadiah idaman hati. Excitednya akak.... hadiah besday dibelinya  dua minggu awal sebelum tarikh besday  adik.Maaflah... mak tak tahu nak belikan kau apa.  Yang mak tahu , mak cinta sayang kau sampai matik.

Time to besday party(No besday kek, jimat sikit tak gituuu  kak ton)
besday boy
besday boy bersama sibongsu
my love, my life, my everthing ,my other half
tanjat kak tonn, tempat pilih lagu  guna touch screen.Lepas ni tak bolehlah pilih lagu sambil berbaring-baring atas sofa : )
sorang tengah sibuk  pilih lagu , sorang lagi pegang mic tak sabar nak nyanyi 
Besday boy
Suara abang hebatkan : )  lepas geram

Macam kenal je selimut yang membaluti badan Firdaus tu : )

Lepas karok  garenti  perut  lapar.Nasib baik kat sini ada buffet. Malam tu semua food sedap
Ya, diantara kami berempat , adiklah yang paling lapar dan  adik  yang paling lama berlatih vokal : )
mak punya
Adik punya
"Air ribena" Kelas ko Maria 
kari Kambing  & itik panggang, makcik prefer kambing, tedap

makcik prefer karipap , tedap











Tarikh : 15 November & 16 November 2013, Jumaat & Sabtu
Lokasi : Rumah yuyi ] Green Box JJ  Bukit Tinggi Klang
Peristiwa : Juadah Makan tengahari






Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang