Wednesday, 24 April 2013

Odah-perpisahan itu tiba jua akhirnya..............


Bertemu dan berpisah
Adat manusia biasa
Hilang di mata di hati tidak lupa

Berdoalah kita agar aman dan sentosa

Semoga kita berjumpa lagi dilain masa

Berdoalah kita agar aman dan sentosa

Semoga kita berjumpa lagi dilain masa

Sahabat Sejati-23 April 2013 

Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku

Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi



Odah, akan kami kenang segala kenangan, akan kami kenang gelak dan  tawa, tangis dan duka, akan kami , akan kami rindu semuanya , akan kami himpun rindu ini, akan kami kenang kemesraan kita sehingga ke hujung nyawa.Odah kau memang pengicak tapi  itu yang  buat kami rindu pada kau  Odah.


 Odah, kau akan tetap dihati dan kami akan merindui mu selalu
Gyomi mikito, tahniah, dapat tempat ketiga dalam contest Jomlah cuti.com 2013. Tak lama lagi dapatlah kau berbikini menyambut  anibeseri dengan Badang kat Pulau Phi phi

 gyomi mikito , odah mikito dengan aksi gwiyomi
Odah bersama gyomi mikito dengan aksi gwiyomi
salah sorang ahli  group gadis cute
ago jangan tunjuk lidah depan gadis cute.dosa
group gadis cute diapit oleh dua lelaki lelaki ganteng
Makcik tempe terkecuali dari group gadis cute : (
 Pikah : kak odah kita semua gadis cute, mari ikut pikah buat  aksi Gwiyomi
Kak Odah : gwiyomi gwiyomi ni akak tak biasalah pikah , akak biasa buat aksi PSY gangnam style je
Pikah : haishhh kak caca maembong ni,  tepi sikitlah.Kalau ye pun nak buat iklan ubat gigi tunggulah esok lusa
Kak caca maembong : ala pikah dengkilah tu...............
Group  gadis cute macam kami saje boleh buat aksi Gwiyomi. Korang melampaukan aku tahulah aku tak cute tapi janganlah keluarkan aku dari group gadis cute.
chedot, kenapa kau dipinggirkan oleh group gadis cute?
Kak CT sila hugs odah ketat-ketat , Odah pun nak aura manager .
Lepas ni jangan windu-winduan dengan  Odah ye....
Kak haz walaupun  selepas ni kita terpisah jauh tapi  tahi lalat kak haz tetap dekat dihati Odah
Kak Haz , cukuplah kak caca sorang yang menjadi model iklan ubat gigi
Oooo...
Kesuma jiwa ku
Mari oh mari
Rindu hamba


Oooo...
Kesuma jiwa ku
Mari oh mari
Rindu hamba
Kalau ada sumur diladang
Boleh kita menumpang mandi
Kalau ada umur yang panjang
Boleh kita berjumpa lagi
Kat, kenang Odah dalam doamu


Tarikh : 23 April 2013, Selasa
Lokasi : Sekitar FFMB, Bakery Training
Peristiwa  : Hari perpisahan Odah


Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang