Friday, 8 February 2013

keputusan Sharnaz Ahmad memang terbaekkk mode ; batu api

 

 LIKE 100 KALI

Makcik tempe memang suka sangat  kalau kau tak jadi merisik Shila Hamzah. Semenjak dua menjak  ni telinga makcik naik  bernanah mendengar dan membaca gossip pertelingkahan kau dengan ayahnya siShila Hamzah tu. Kamonlah kau tu hensem, apa ada hal setakat sekuntum bunga terlepas dari genggaman .Sharnaz ,bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor. Berlambak lagi bunga di taman bunga, setakat muka encem macho macam kau ni, hilang sekuntum bunga seribu kuntum bunga yang akan datang. Kau abaikan jelah shila and the family , buat menghabiskan boreh je kalau dilayan. Makcik yang membaca dan mendengar gosip kau hari-hari ni pun dah naik poning, kang kalau tak baca gossip lagi poning.ha ha ha.

Banyaknya  bunga di taman ni, segar dan tengah  berkembang, sedang menunggu untuk di petik. Carilah ........Kalau dah tak de bunga yang berkenan dihati , anak buah Agnes Monica tak pun anak saudara Siti Nurhaliza tengah beratur nak tunggu turn dah habis tak de makcik tempe kan ada syyyy nanti dulu aku nak perhatikan kiri kanan mana tahu suami aku tengah memerhati .la la la

Pakcik ND sudah-sudahlah tu , sampai bila kau nak menyusun atur hidup orang muda . Fahamilah hati dan perasaan seorang anak.Hati perasaan kau yang dah tua tu tak payahlah  kau sibuk  nak suruh anak kau jaga sangat.Bagilah peluang  orang muda bernafas sendiri dan menentukan hidup dan masa depannya .Makcik tempe fed up dengan orang-orang  yang   tamak dengan kasih sayang anak. Anak itu kan amanah Allah SWT,kita dipertanggungjawabkan mendidik dan mengasuh mereka,,sampai masa kenalah redho dengan ketentuan Allah SWT samada baik atau buruk. aku debik je si ND ni.




okeylah wa ada keja sikit nak buat , nanti senang wa sambung....................

Facebook for female

facebook makcik suka masak

My bideo

My instagram

My instagram
skodeng jangan tak skodeng

Selamat datang